Laat het duidelijk zijn: wij houden van zoet! Elk weekend hebben wij naast ons uniek aanbod ouderwetse snoepsoorten ook een mooi aanbod fijngebak. Zo zijn er altijd de lekkere 'Appelflappen' in heerlijke lichte bladerdeeg en met zelf gemaakte appelkompot.

Wie kent er nog de smaak van de ouderwetse confituurtaart? Wij bakken ze nog en ze smaken ongelofelijk lekker! Regelmatig bakken we Eclairs en in de zomermaanden maken we elke dag verse 'berlinerbollen' met verse banketbakkerscréme of abricozenconfituur!

Door de corona maatregelen gaan dit jaar zowel de Jaarmarkt als het Lichtfeest niet door. Dat waren de uitgelezen avonden waarop wij onze heerljke oliebollen bakten. We willen echter onze 'fans' van oliebollen niet in de kou laten staan en hebben ons voorgenomen om elke zondag van juli & augustus om 15u een deegje oliebollen te bakken. Wil je zeker een portie, bel dan voor alle zekerheid en reserveer ze op 0495 38 70 95.

Sinds de heropening (na corona) bieden wij onze klanten in het weekend een mooi assortiment fijngebak, zoals biscuittaartjes met slagroom of boter créme (créme aux beurre), rijsttaart, merveilleuses (schuimgebak met slagroom), frangipagne gebak e.a. Op bestelling maken wij voor u ook een appeltaartje of een heuse biscuittaart met fruit/slagroom of met botercréme. Tijdig bestellen is de boodschap op 0495 38 70 95.

Hieronder kan u ons aanbod gebak bekijken. • 1: De geliefde appelflappen van Lissewege, krokant, lichte bladerdeeg en in huis gemaakte appelkompot (zonder kaneel).
 • 2: Onze rijsttaart, ovenvers, smeurig en romig. Verkrijgbaar per taartpunt of in taartjes van 4, 6 of 12 personen.
 • 3: Appeltaart in bladerdeeg met een basis van banketbakkerscréme en appelschijfjes, afgedekt met gelei.
 • 4: Onze kampioenen, de oliebollen. Super licht, dus nooit zwaar op de maag.

  Deze zomer 2020 uitzonderlijk elke zondagnamiddag te verkrijgen vanaf 15u.

  Zeker zijn van een portie (6 stuks)? Bel en bestel ze want op = op!

 • 5: Veel bezoekers en klanten vertellen ons al jaren op zoek te zijn naar ouderwets lekkere biscuit met slagroom en fruit of met

  botercréme of créme aux beurre, gemaakt met échte boter! We maken ze voor u in 1 persoonsstukjes of in ronde taarten van 4-6-8 personen.

  Ronde taarten altijd bestellen aub!

 • 6: Onze carré confituur is om te watertanden. Heerlijke bladerdeeg en verse abricozenconfituur. De balderdeegbandjes snijden we nog zelf, dus geen seriewerk...
 • 7: Sommige mensen huiveren van botercréme omdat de smaak vaak niet is wat ze verwachten. Wij maken onze botercréme

  met waardige grondstoffen én met echte boter. De biscuit is zacht en licht!

 • 8: De mirengue koekjes voor onze merveilleuses maken we zelf, dus geen harde ongezellige taartjes op uw bord.

  Heerlijke slagroom en verse chocolade schilvers maken het feest compleet.

 • 9: Geen machinaal perfect rechte eclairs zonder karakter, maar zelf gemaakte eclairbeslag zorgen voor

  overheerlijke eclairs, gevuld met verse warm klaargemaakte banketcréme en afgewerkt met een laagje choco fondant.