De snoepwinkel is vanaf Paaszaterdag 3 april 2021 open, telkens tijdens het weekend van 13u30 tot 17u.

Het O.L.H Hemelvaartweekend en het Pinksterweekend van 13u30 tot 17u. Gedurende de zomermaanden juli en augustus elke dag van 11u tot 18u (Gesloten op maandag).De zoetste winkel in de streek !

In het hartje van het mooie Lissewege, het witte dorp, staat het zoetste winkeltje van de streek: 'De Soete Paepe'. In een prachtig decor staan er meer dan 60 soorten ouderwetse snoepsoorten te kijk en te koop. Wie kent nog de 'Wippers' een romige caramel, of wie wil zure bekken trekken met de originele 'Smoelentrekkers'. Zoete en zoute drop, fleurige violetsnoepjes, toverbollen of framboosjes en natuurlijk de smeurige sneeuwballen en heerlijke 'neusjes' of cuberdons.

Iedereen die het winkeltje binnenkomt is meteen betoverd door de sfeer en beleeft als het ware zijn of haar kindertijd opnieuw. Voor zowel de inwoners, streekgenoten als toeristische groepen is een bezoek aan 'De Soete Paepe' een suikerzoet feest!

En dan zijn er in de zomer ook de knapperige 'Appelflappen', verse 'Eclairs' of de ouderwets smakende 'Confituurtaarten' die allemaal zelf gebakken worden in het atelier van de winkel.

Niet te versmaden zijn de 'Oliebollen' die wij in 2020 op zondagnamiddag bakken. Nergens zijn ze lichter en smakelijker, echt waar! Kortom, reden genoeg om even binnen te lopen in het winkeltje. En heb je een origineel cadeautje van doen, dan maken we voor u iets moois voor een zoet prijsje!

De Soete Paepe - Walram Romboudtstraat 7/3 - 8380 Lissewege